Våra Tjänster


CD inspelning

Spela in CD

Gör en CD-inspelning och bli stjärna för en stund! En garanterat rolig aktivitet på er möhippa svensexa, födelsedagsfest eller med kompisgänget. Beställ gärna ett presentkort till någon med sångtalang! Välj bland över 12000 låtar i låtarkivet.

Företagsevent

Företagsevent

Ta med dina arbetskompisar till en oförglömlig Kick-Off på Eventstudion. Med vårt 40 kvm stora sångbås erbjuder vi CD-inspelning med gott om plats för hela gänget. Boka Eventstudion och va med om ett kul och annorlunda event för ert företag. Vi tar emot sällskap på upp till 25 pers.

Musikvideo

Musikvideo

Spela in en kul musikvideo och låt er stjärna få mima och röra sig i takt till sin inspelade CD-skiva. Inspelningen sker i HD med greenscreen i bakgrunden. Vår Walk-in closet erbjuder ett stort utbud av roliga outfits! Aktiviteten är lagom för ca 10-15 personer.

Modell för en dag

Modell För En Dag

Bli sminkad, stylad och fotograferad av riktiga proffs. Fri tillgång till vår walk in closet garderob på 15 kvm med massor av partykläder, skor och temaoutfits. Rolig aktivitet på er möhippa, svensexa, eller med tjejgänget. Beställ gärna presentkort!

Födelsedagsfest

Födelsedagsfest / Barnkalas

En upplevelse är alltid den roligaste presenten! Överraska er jubilar med ett snyggt presentkort på en cd inspelning. Eller boka in ert cd barnkalas via vår bokningstelefon. Ni har tillgång till hela vår lokal på 150 kvm. CD studio, filmstudio, relaxrum & kök.

Smink och Styling

Smink / Styling & Relax

Koppla av i vårt relaxrum medan vi sminkar och stylar bruden inför den stundande utekvällen. Passa på att kombinera smink och styling med CD-inspelning eller musikvideo. I relaxrummet får ni tillgång till dusch och bastu.