Vem kan komma?

Möhippa

Möhippa & Svensexa

Cd inspelning i samband med svensexa och möhippa är alltid en given succé! Ni väljer bland dom senaste hitsen eller en gammal goding. Vi har över 12000 låtar i arkivet. Coola scenkläder till er stjärna ingår!

Företag

Var med om en annorlunda och kul teambuilding-aktivitet hos oss! En cd-inspelning är ett minne för livet och skivan kommer garanterat att pryda hedersplatsen i fikarummet. Berätta vilka ni är, hur många ni är, när ni vill komma och vilken låt/låtar ni vill sjunga så skräddarsyr vi ett sångpaket för just era önskemål. I studion kan ca 15 personer sjunga samtidigt. Läs mer

Födelsedagsfest

Visst är det roligt att ge bort en upplevelsepresent till någon som fyller år! Vi ser till att er jubilar får uppleva hur det är att sjunga in favoritlåten med dom bästa förutsättningarna i professionell studiomiljö. En cd inspelning är en mycket uppskattad aktivitet på födelsedagsfesten. Beställ gärna presentkort!

Barnkalas

Boka ert barnkalas hos oss! Våra lokaler är perfekta för ett lyckat barnkalas. Här finns en cd studio, discorum, klädgarderob, relaxrum och ett stort kök. Aktiviteten passar bra till ca 10-20 barn. Antingen väljer ni att sjunga låten alla tillsammans i stora studion eller kan vi dela vi upp er i grupper om ca 5 personer där varje grupp sjunger var sin låt. Det går även att spela in en kul musikvideo! se även starstudios.se

Kompisgäng

Sitt inte hemma och håll inne med skönsången! Samla ihop dina vänner till en partykväll hos oss. Det går bra att kombinera våra olika aktiviteter så att alla deltagarna är aktiva. Ring så sätter vi ihop ett paket som passar ditt kompisgäng. Några i gänget kan t ex. spela in en cd-skiva medan några blir modell för en dag fotograferade i fotostudion. I vårt relaxrum finns det även möjlighet att duscha och basta innan utekvällen.

Sångtalangen

Eventstudion är också ett bra alternativ för dig som behöver presentera din röst i olika sammanhang t ex, ansökan till musikal, show, kör eller till skivbolag. Antingen spelar du in i studio 1 med sångbås i själva cd studion eller väljer du att sjunga in din låt i vårt stora sångbås på ca 40 kv. Vi har över 12000 låtar i olika genrer.

Upplevelsepresent

En CD inspelning med tillhörande musikvideo är en mycket uppskattad upplevelsepresent för den som gillar att sjunga. Att ge bort en upplevelse ger ett roligt minne som räcker längre än en vanlig present!

Ge bort en upplevelsepresent och beställ ett presentkort till någon du tycker borde prova på en cd inspelning.