Spela in en låt

Spela in en låt

Spela in en låt!

Kontakta oss

Ring oss, maila till info@eventstudion.se, eller gör en bokningsförfrågan via länken boka. Ibland sitter vi i låtinspelning och kan då inte svara. Tala gärna in ett meddelande så återkommer så snart vi kan. Bokning eller frågor: 08-51511221.

Vilken låt ska vi välja?

Ni hittar alla låtarna under länken låtlistan. Vi har ett urval på ca 12000 låtar.. Om den låt ni letar efter inte finns med i listan, kontakta oss så kan vi se om den går att fixa fram. Vi behöver veta vilken låt ni vill spela in senast tre dagar innan er inspelning.

Låtinspelningen

När ni kommer till Eventstudion brukar hela gänget först samlas i relaxrummet. Där hittar ni även vår roliga klädgarderob med med massor av coola outfits och här får ni klädstyla er blivande artist. När ni känner er redo börjar vi inspelningen Vi tränar först låten tillsammans och hittar den rätta feelingen och tonarten. Efter det går den blivande stjärnan in i ett sångbås och sjunger låten 2-3 gånger.

Kören

Efter jubilarens sånginsats får resten av gänget chansen att sjunga med i refrängerna.

Hur lång tid tar det?

En låtinspelning med en låt tar 1 tim. Vill ni spela in 2 låtar skriver ni detta i bokningen så att vi kan avsätta 30 min extra tid till er.
Varje extra låt med 30 min extra tid kostar 995:-

Mp3 fil och Mixning

När alla sjungit klart mixas låten till en mastermix och låten mailas till er inom några dagar som en Mp3 fil.

Spela in en duett - Roligt tips för svensexan/möhippan!

Ett bra svensexa och möhippa tips är att spela in en duett! Först kommer ni hit med möhippan och sedan med svensexan så gör vi en mix av dessa två inspelningar. Det går att göra en duett på nästan vilken låt som helst men klicka på länken nedan så kommer några förslag.
Låtar som passar bra till duett

Vanliga frågor

Om du har ytterligare frågor eller funderingar så har vi sammanställt de vanligaste frågorna i länken nedan:
Vanliga frågor och svar