Musikvideo

Musikvideo

Musikvideo

Förläng er skivinspelning med en kul musikvideo!

Vi erbjuder två Musikvideo alternativ Alternativ A och B:

Musikvideo Alt A Tid 2 timmar (inkl DVD-skiva, MP3 fil på låten samt filmen levererad digitalt)

Musikvideo Alt A innebär en timme i CD-inspelningstudion och en timme i filmstudion. Det första som händer är att hela gänget går till klädgarderoben och byter om . Ni har fri tillgång till vår walk in closet garderob på ca 15 kvm med massor av coola kläder, peruker, hattar, skor och rekvisita. Efter ca 20 min går alla över till CD-inspelnings studion där vi börjar med att träna på låten. Er jubilar sjunger låten ett par gånger och resten av gänget har möjlighet att lägga kör på alla refrängerna.

I vårt Musikvideo Alt A alternativ använder vi alltid vårt största sångbås på ca 40 kvm. Inspelnings studion och sångbåset är i hopbundet med två st 42 tums tv skärmar vilket innebär att möhippegänget ser stjärnan och stjärnan ser möhippegänget. När CD-inspelningen är klar går alla över till filmstudion där det ges möjlighet att träna in lite koreografi under tiden som vi mixar skivan.

När vi mixat klart CD-skivan spelar vi upp den i filmstudion där er jubilar får mima och röra sig i takt med musiken. Hela gänget är med och dansar i bakgrunden. Vi filmar ca 3-4 tagningar och klipper ihop det bästa resultatet. Allt filmas med HD kvalitét och är professionellt ljussatt. I videon ingår det även att vi filmar ett par tagningar med en sk. greenscreen bakgrund. Greenscreen filmning innebär att vi i efter hand byter ut bakgrunden till en bakgrund som passar med er låt, tex. Schlagertema med hjärtan som faller ner från himlen, kalejdoskop bakgrund i 70 tals disco stuk, eller rock tema med pumpande högtalar lådor och flammande eld.
DVD-skivan skickas med post inom några dagar.

Musikvideo Alt B Tid en timme (inkl DVD-skiva, MP3 fil på låten samt filmen levererad digitalt)

Musikvideo Alt B innebär att vi filmar 2-3 tagningar under tiden som er vän spelar in sin CD-skiva i sångbåset. Vi varvar med klipp både på jubilaren, från studiorummet och på kören. Det ingår att ni får klädstyla er vän innan inspelningen med det ingår inte ombyte för hela gänget p g a tidsbrist. Det finns dock peruker,hattar och glitterkavajer i CD-studion som kan användas. Dvd skivan skickas inom några dagar.

Bokning eller frågor: 08-515 112 21

Vanliga frågor

Har du ytterligare funderingar? Vi har sammanställt de vanligaste frågorna här.