Kontakta oss

Email:
info@eventstudion.se

Telefon:
08-515 112 21

Adress:
Sveavägen 112, 113 50 Stockholm

Öppetider:
Månd-Lörd 10-20, Sönd 10-19

Studion

Eventstudion är en av Stockholms mest välbesökta musikstudios!

Vi driver även sidorna Möhippestudion och Starstudios och tillsammans genomför vi ca 500 events per år för Möhippor, svensexor, företagsevent och barnkalas.

Studion startades 2003.

Vår idé är att erbjuda dig och dina vänner en kul upplevelse i en professionell musikstudio och vi vill vara det givna alternativet när det är dags att planera en annorlunda aktivitet för möhippan, svensexan kick-offen eller födelsedagsfesten.

Många som varit här säger att det är ”det är det roligaste dom varit med om” och vi kan lugnt påstå att varje inspelning brukar locka fram - om inte alltid skönsång - så väldigt ofta många hysteriskt glada skratt!

Vår lokal är ca 200 kv och fungerar bra både för små och stora sällskap.

Lokalen består av två st inspelningsstudios med två st sångbås. Ett litet sångbås i själva cd studion och ett större sångbås på ca 35 kv där vi har möjlighet att spela in sällskap på 15-20 personer. I lokalen finns även en fotostudio/filmstudio med en 15 kvm stor walk in closet garderob. Samt ett kök och ett mysigt relaxrum där hela gänget kan samlas innan eller efter eventet för tilltugg och skumpa.

Ta gärna kontakt med oss för mer information info@eventstudion.se eller tel nr 08-515 112 21.

Kolla också in våra andra siter Möhippestudion och Starstudios