Smink/styling & relaxavdelning

Smink och Styling

Smink/styling & relaxavdelning

Alt A Smink & styling Pris: 1495:- Tid en timme

Koppla av i vår relaxavdelning samtidigt som vi fixar er brud inför partykvällen. Det som ingår är hårstyling och makeup. Våra stylist kan även under tiden tipsa om hur man får till den rätta looken. Fråga gärna!

Relaxavdelningen består av två 3 sits skinnsoffor (plus extra stolar), makeup station samt två duschar och en bastu. Se nedan. Det finns också en stereo där ni kan koppla in er ipad eller iphone. Blandade party CD ́s finns som alternativ. Smink & styling går även att kombinera med CD-inspelning eller musikvideo.

Alt B Smink/styling & Relax Pris: 1695:- Tid en timme

Som ovan, men ni får även tillgång till dusch och bastu. Relaxen består av 2 st duschar samt en bastu med plats för ca 5-6 pers. Handdukar ingår i priset. Vår relaxavdelning är lagom för ca 10 pers.

Alt C Smink/styling & CD-inspelning Pris: 2495:- Tid 2 timmar

Smink/styling och CD-inspelning är en mycket populär aktivitet hos Eventstudion. Aktiviteten tar 2 timmar. Första timmen sminkar vi och stylar er brud och timme nr 2 är det dags för er blivande stjärna att kliva in i studion. Där emellan gör ni ett besök i vår klädgarderob och letar upp en passande outfit till låten. En given hit på er möhippa.