Modell för en dag

Modeller A

Smink, Styling och Fotografering

Vi erbjuder professionell smink, styling och fotografering för dig som vill prova på att bli modell för en dag! Antingen tar du med kläder själv eller väljer du fritt från vår walk in closet garderob på 15 kv med massor av coola partykläder, tema outfits, skor och rekvisita. Se exempel på några av våra temakläder och skor:
Garderob

Modell för en dag ALT A - Möhippa/Svensexa - Tid 2 timmar. Pris 4495:-

Låt vår stylist ta hand om er vän med smink och styling inför den kommande fotograferingen! Stylingen sker i vårt relaxrum där alla i gänget också är med och kan följa förvandlingen. Medan stylingen pågår, går några (eller alla) i gänget till klädgarderoben och börjar förbereda vilka ombyten som ska göras. Fotostudion och klädgarderoben ligger i ett annat rum vilket innebär att er jubilar inte ser vad som ska ske sedan. Det blir alltid en kul överraskning!

Andra timmen är det dags för fotografering. Er vän får prova på hur det är att posera framför en professionell fotograf. Alla är med och deltar i fotostudion. Vi fotograferar oftast för en väggkalender vilket innebär att det blir 12 st ombyten för 12 månader. Antingen tar ni själva med er dom kläder ni tycker passar eller väljer ni fritt från vår walk in closet garderob med massor av snygga partykläder och tema outfits. De flesta av våra party och tema kläder är i small/medium, men det finns även kläder i onesize. I garderoben finns det även ett stort antal olika skor, hattar samt diverse rekvisita. Skostorlekar 38-39.

Vår fotograf plåtar ca 200 bilder. Efter att bilderna redigerats får ni en CD-skiva med ca 80 bilder i jpeg format. Bilderna tas med en fullformatskamera och kan förstoras upp till A2 format utan någon kvalitétsförsämring. Skivan skickas inom 3-4 dagar. Vi jobbar endast med kvinnliga fotografer! Obs! Vi gör ej själva väggkalendern.

Bokning eller frågor: 08-515 112 21

Modeller B

Modell för en dag Alt B - Tid 2 timmar. Pris 3795:-

Modell för en dag Alt B är för dig som har fått ett Modell för en dag presentkort eller vill komma själv och bli professionellt sminkad/stylad och fotograferad. Perfekt alternativ om du behöver bilder till din hemsida, modellportfolio, eller vill ta snygga alla hjärtans dag bilder med din käraste.
Alt B alternativet innebär fri tillgång till vår Walk in closet klädgarderob samt följande:

  • 1. Smink och hårstyling av en professionell makeupartist/stylist
  • 2. En timmes fotografering (kvinnlig fotograf)
  • 3. 5-7 st klädombyten
  • 4. ca 60 högupplösta bilder på en CD-skiva i jpeg format

Modell för en dag Alt C - Tid 1-2 timmar. Pris 2995:-

Modell för en dag alternativ C är som alternativ B men utan smink och styling. Gör din egen makup och styling inför fotograferingen! Antingen kommer du till oss sminkad och klar eller lånar du vårt makeup rum för den tid du behöver. Max en timme. Obs! smink och stylingprodukter ingår ej.

Bokning eller frågor: 08-515 112 21

Modeller B